SERVICES
PORTRAITS

Wil jij speciale momenten vastleggen, wil je mooie portretten om online te kunnen gebruiken of wil je headshots voor bedrijfsdoeleinden? Zoek niet verder! Ik streef ernaar om tijdens het gehele proces een comfortabele en veilige ruimte te creëren voor mijn klanten. Ik kan jou helpen je creatieve ideeën tot leven te brengen. Je kunt de pakketten op mijn website bekijken maar je mag mij ook mailen voor meer informatie. Ik bied pakketten aan voor solo-, duo- en groep photoshoots.

Enjoyvisuals by Joy Rebers
EVENTS

Ik ben enorm gepassioneerd door muziek en ik hou ervan om evenementen zoals concerten en festivals vast te leggen. Ik leg de emotie en verbinding vast die muziek brengt, evenals de artiest in hun element. Maar ook ben ik beschikbaar voor feesten en andere evenementen. Neem nu contact op en ik kan je een inschatting geven voor jou evenement.

CONTENT CREATION

Ik kan jou helpen om je social media feed naar een hoger niveau te brengen en je producten onder de aandacht te brengen. Wil jij jou doelgroep meer aantrekken naar jou pagina met sfeervolle beelden die de waarden van jou bedrijf weergeven? Ik kan content maken voor jou die je kunt gebruiken voor social media, je website of andere marketingdoeleinden. Geïnteresseerd? Neem contact op, dan kunnen we een plan uitwerken en kan ik je een betere inschatting geven van de prijs.

VIDEO

Naast het maken van foto’s vind ik het ook erg leuk om bezig te zijn met bewegend beeld. Zo heb ik een promo en after video movie mogen mogen voor een festival, heb ik de montage en bewerkingen mogen doen voor een eindfilm en ben ik ook voor mijzelf bezig met kleine videoprojecten gecombineerd met foto’s en teksten. Hiervoor heb ik op dit moment geen vaste pakketten, maar werk ik met een uurtarief. Om een inschatting te krijgen over mijn tarieven en wat ik voor jou videoproject kan betekenen kan je het beste mij hierover een mailtje sturen.

0
    Your Cart
    Your cart is empty