ABOUT ME

“Capturing moments and memories”

Als fotograaf wil ik mooie herinneringen vastleggen, een aandenken creëeren waar je jaren van kunt genieten. Ik streef ernaar om tijdens het gehele proces een comfortabele en veilige ruimte te creëren voor mijn klanten.

Ik zal mezelf even voorstellen:

Ik ben Joy Rebers, 21 jaar oud en woonachtig in omgeving Arnhem. Al zo’n 6 jaar vind ik het erg leuk mij bezig te houden met fotografie en sinds een paar jaar bied ik ook fotoshoots aan.

Ik ben altijd enorm creatief geweest en vind het nog steeds leuk om allerlei media uit te proberen, maar toch kom ik altijd terug bij de camera.

Ik vind het het allerleukst om authentieke en natuurlijke momenten vast te leggen, en het moois te vinden in het alledaags leven. Zo reis ik graag rond en leg ik cultuur en kunst vast in elke omgeving waar ik kom. Reisfotografie is dan ook een van mijn favoriete vormen of fotografie om mee bezig te zijn naast de portretfotografie. Of het nu gaat om portretten voor op je sociale media, je website, foto’s om je geliefden vast te leggen of belangrijke momenten in je leven ik help je graag verder!

Ik bied standaard pakketten op mijn website aan, maar graag kijk ik samen naar wat bij jou past en kunnen we eventueel een passend pakket samenstellen. Ik vind het belangrijk dat beide partijen zich op zijn gemak voelen en durven uit te spreken wat zij willen en wat de verwachtingen zijn. Dus wees niet bang om mij een berichtje te sturen en met mij in overleg te gaan over wat jij in gedachten hebt.

Mijn voorkeur gaat uit naar werken op locatie, ik werk het fijnst in de buitenlucht met natuurlijk licht.

Ik zou mijn werk beschrijven als sfeervol, authentiek en warm. Als je op door de foto heen iemands emotie kan zien en het moment kan inbeelden of herbeleven, dan is de foto voor mij geslaagd.

Client testimonials

Sigrit

“Het was heel leuk, het klikte gelijk tussen ons en ik voelde me meteen comfortabel.”

“It was great fun, we clicked right away and I immediately felt comfortable.”

Lynn

“Ik vond het heel erg fijn om met Joy te shooten. Ze stelde me op mijn gemak en kon goede aanwijzingen geven wat betreft het poseren. De foto’s zijn erg mooi geworden en ik heb een hele gezellige dag gehad. Je kan goed met Joy kletsen en ze straalt rust uit wat hielp met dat alles goed verliep.”

“I really enjoyed shooting with Joy. She put me at ease and was able to give good directions regarding posing.
Besides that the pictures turned out very nice, I also had a very pleasant day. Joy is a lovely person that you can easily chat with, she also radiates peace and that made it all go smoothly.”

Marouska

“Joy is een laagdrempelige fotografe. Een fijne, relaxte jonge vrouw. Met haar manier van doen voel je je snel op je gemak. Ze geeft je genoeg ruimte voor eigen inbreng en juist daardoor wordt het echt ‘jouw’ foto. Het is ontzettend leuk om samen met Joy voor een sessie op pad te zijn. Om in je eigen buurt de omgeving te gebruiken die passend is. Om daar de plekken te vinden waar het licht mooi valt. Om al lopend en pratend de posities te ervaren die geschikt zijn voor jou en wat je met je foto wilt uitdrukken. Joy maakt op haar manier authentieke portretten waar je blij van wordt.”

DuPho General terms and conditions
Algemene voorwaarden - klik om te vergroten
0
    Your Cart
    Your cart is empty